Go to Top

Zagen

Barteling buizen BV levert een totaalpakket voor al uw zaagwerk. Wij zagen elke diameter voor u op maat. Met de onderstaande machine zagen wij met grote precisie een maximale diameter van Ø 1120mm, uniek in Nederland.  Daarnaast zagen onder verstek tot een diameter van Ø 610mm, Al met al een unieke combinatie voor het toeleveren van constructiebuizen en naadloze buizen op maat gezaagd. Mede door dit machinepark is het mogelijk korte zaagdelen in 24 uur te bezorgen door geheel Nederland en Vlaanderen

Extend 1120 003

Onlangs hebben wij een nieuwe zaagbank aangekocht, met deze zaagmachine wordt een zeer hoge zaagprecisie gegarandeerd waarbij er grote series volautomatisch kunnen worden gezaagd.

HYDMECH2  HYDMECH1

De robuuste en degelijke constructie met grote aanvoersnelheid en andere zware specificaties heeft Barteling Buizen BV doen beslissen om voor de Hydmech zaagmachine te kiezen. Daarnaast speelt een degelijke gebouwde rollenbaan een grote rol.  Deze is afkomstig van het zustermerk MEP. Met enige regelmaat liggen er dikwandige buizen van 6 tot 8 ton op de zaagmachine die met de grootste precisie gezaagd dienen te worden om onze klanten van een optimaal halffabricaat te voorzien.

De zaagmachine is compleet met rollenbank is betrokken bij Posthumus Machines te Drachten.

www.barteling-buizen.nl
www.posthumusmachines.nl

Offerte