Go to Top

Over Barteling Buizen

10000 ton naadloos en gelaste stalen buis direct uit voorraad leverbaar!

Barteling Buizen BV is sinds 1949 een specialist in dikwandige stalen buizen, zowel in de langsnaadgelaste als in de naadloze stalen uitvoeringen. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, leveren wij een scala van afmetingen en kwaliteiten door geheel Nederland en daarbuiten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De reguliere maar ook incourante afmetingen zijn uit eigen voorraad verkrijgbaar en zijn snel leverbaar. Barteling Buizen BV staat voor een organisatie met korte lijnen en heldere afspraken. een goed buisadvies in gewenste kwaliteit en afmeting. Geplaatste bestellingen worden in mum van tijd door de verkoper per mail bevestigd.
Dit geeft u de mogelijkheid om alle gemaakte afspraken en waaronder de meterprijs, de afmeting, de kwaliteit en de eventuele zaaglengten  te checken.
Met een uitzonderlijk gevarieerd diameter programma en uitgebreide zaagservice bieden wij u meer dan de doorsnee staalhandel, Barteling Buizen staat voor kwaliteit en service op niveau. De nieuwe voorraad wordt gekocht bij gerenommeerde staalfabrieken en zorgvuldig geselecteerde contacten.

Een vakkundige verkoopafdeling met vele ervaringsdeskundigen staan u bij tot het maken van de juiste keuze.

Bovenstaande biedt ons de mogelijkheid u zo snel mogelijk en naar wens te kunnen leveren.

De verkoop is direct bereikbaar op:   verkoop@barteling-buizen.nl   en telefonisch op het nummer 050 55 15 655 

Onze snelheid is uw service! 

      OLYMPUS DIGITAL CAMERA P4210006

Offerte